متخصص ایمپلنت در تهران

متخصص ایمپلنت در تهران


متخصص ایمپلنت در تهران | دکتر بهروز حبیبی | drbehroozhabibi.com

مدت زمان مطالعه:  15 دقیقه

کامپوزیت دندان ماده ای است که احتمالاً هر روز در عمل استفاده می شود.

متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

اما چه چیزی باعث می شود که کامپوزیت ماده ای باشد که برای ترمیم دندان استفاده می شود؟

کامپوزیت یک اصطلاح عمومی است که به معنای ماده ای است که حداقل از دو ماده دیگر ساخته شده باشد و اگر با هم ترکیب شوند از خود به خود قوی تر هستند. مواد درگیر معمولاً پرکننده های سختی هستند که توسط ماده دیگری احاطه شده اند و آنها را در حالت جامد بهم متصل می کند. با این حال ، عناصری که ترکیب می شوند کیفیت فردی خود را از دست نمی دهند ، اما در عوض ، بهترین ویژگی های آنها را برای یک استفاده خاص فراهم می کنند.

 

کامپوزیت ها در موارد مختلفی مانند پیاده روها ، مبلمان و میزهای آشپزخانه یافت می شوند. آنها همچنین می توانند به ترمیم دندان کمک کنند.

کامپوزیت های دندانی از همان اصولی استفاده می کنند که اصطلاح عمومی کامپوزیت استفاده می کند. Nathaniel Lawson ، DMD ، Ph.D. ، مدیر بخش بخش مواد بیولوژیکی در دانشگاه آلاباما می گوید ، هنگامی که به تعریف بالینی یا علمی ترکیبات فکر می کنید ، آسان تر است که فکر کنیم کامپوزیت های رزین از سه قسمت جداگانه تشکیل شده اند.

متخصص ایمپلنت در تهران

متخصص ایمپلنت در تهران

در دانشکده دندانپزشکی بیرمنگام. اجزای ضروری مونومرهای دی متیل ، پرکننده ها (که انواع مختلف شیشه یا سرامیک هستند) هستند. جز third سوم از مواد افزودنی کمتری مانند عامل اتصال ، رنگدانه ها و آغازگرها تشکیل شده است. متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

دکتر لاوسون می گوید ، هر یک از این سه قسمت یک کار دارد. رزین همه چیز را به هم متصل می کند و به انعطاف پذیری کامپوزیت می دهد در حالی که کار پرکننده این است که مقاومت به مواد را بدهد. در همین حال ، کار عامل اتصال اتصال مواد پرکننده و رزین به یکدیگر است.

 

“اتصال دهنده بین این دو عامل اتصال ، معمولاً سیلان است.

رنگدانه ها رنگ کامپوزیت را تشکیل می دهند. و به منظور کاتالیزاسیون پلیمریزاسیون رزین ، شعله ساز اضافه می شود. هنگامی که نور آبی به یک کامپوزیت درمان نشده از نور درمان می شود ، آغازگرهای نوری رادیکال های آزاد را آزاد می کنند ، که باعث می شود پلیمرها با یکدیگر پیوند برق داشته باشند. “دکتر لاوسون توضیح می دهد.

 

با این حال

فرآیند پلیمریزاسیون مورد نیاز برای گرفتن رزین ها از حالت درمان نشده به حالت پخته شده باعث می شود که زنجیره های پلیمری به هم نزدیک شوند. دکتر لاوسون می گوید با نزدیک شدن به یکدیگر ، این کامپوزیت دچار انقباض می شود که می تواند به دیواره های یک ترمیم کشیده شود. اگر یک کامپوزیت فشار انقباضی بیش از حد را تجربه کند ، می تواند منجر به حساسیت و عوارض دیگری در ترمیم کامپوزیت برای برخی از بیماران شود.

 

دکتر لاوسون می گوید ، برخی از مواد کامپوزیت خود درمان شده یا دو درمان می شوند. مکانیسم خود درمانی مکانیکی است که هنگام مخلوط شدن دو ماده شیمیایی ، پلیمریزاسیون با رزین را آغاز می کند. متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

 

دکتر رافائل بوون در اوایل دهه 1960 کامپوزیت دندانپزشکی اولیه را فرموله کرد که از ذرات سیلیس با روکش سیلان ساخته شده. در یک رزین bis-GMA (بیس فنول یک گلیسیدیل متاکریلات) ترکیب شده بود. این رزین bis-GMA به عنوان یک رزین دی ماتکریلات شناخته می شد. زیرا در دو طرف دارای دو گروه متاکریلات بود که قادر به اتصال با سایر گروههای متاکریلات هستند. که می توان آنها را “انتهای چسبنده کامپوزیت” دانست. یک گروه بزرگ و سفت فنول در بین متاکریلات ها وجود داشت. که به جلوگیری از جمع شدن بیش از حد مواد به محض اتصال متقابل کمک می کند.

 

Bis-GMA امروزه همچنان در کامپوزیت های دندانی مورد استفاده قرار می گیرد.

دکتر لاوسون می گوید ، از دی ماتکریلات های مختلفی در کامپوزیت ها استفاده شده است. تا خواص مکانیکی مختلفی را به کامپوزیت ها منتقل کند. رایج ترین آنها UDMA (دی ماتریلات اورتان) و TEGMA (دی ماتریلات تری اتیلن گلیکول) هستند. با این حال ، قطعات اساسی کامپوزیت نسبتاً ثابت باقی مانده اند.

“هیچ چیز به اندازه رزین در 50 سال گذشته تغییر نکرده است ، و این همان چیزی است که همه رزین ها را به یکدیگر شبیه می کند. همچنین دلیل این است که بسیاری از مواد از شرکت های مختلف سازگار هستند. “دکتر لاوسون توضیح می دهد. “شما می توانید از چسب یک شرکت با کامپوزیت شرکت دیگر استفاده کنید. زیرا همه آنها مبتنی بر متاکریلات هستند.”

متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

متخصص ایمپلنت در تهران

متخصص ایمپلنت در تهران

به نظر می رسد سازگاری کامپوزیت دندان با سایر مواد ترمیمی از ویژگی های ارزشمند پزشکان است. دکتر لاوسون می گوید ، شرکت ها سعی در معرفی کامپوزیت های دندانی دارند که متاکریلات نیستند. در نتیجه ، کامپوزیت غیر متاکریلات با هیچ چیز دیگری سازگار نبود.

دکتر لاوسون می گوید: “هیچ کس نمی خواست از آنها استفاده کند.”

در حالی که تغییرات قابل توجهی در ساخت قطعات کامپوزیت دندان ایجاد نشده است ، اما مواد تشکیل دهنده آن در طول سالها به طور قابل توجهی تغییر کرده است. یکی از این تفاوت ها اندازه پرکننده ها یا ذرات شیشه یا سرامیک داخل پلیمرهای رزین است.

 

به طور سنتی ، اندازه ذرات نحوه طبقه بندی کامپوزیت ها برای سال های متمادی است.

به عنوان مثال ، به کامپوزیت های اصلی پس از چند سال ماکروفیل گفته می شد. زیرا این ذرات بسیار بزرگتر از کامپوزیت های جدید بودند که به آنها میکروپیل گفته می شد.

با این حال ، دکتر لاوسون به پزشکان هشدار می دهد که اندازه ذره ای را که استفاده می کنند. بر اساس آنچه روی جعبه می گوید ، تعیین نکنند. واقعیت این است که هیچ استانداردی برای اندازه ذرات برای داشتن برچسب “میکرو پر کردن” یا هر چیز دیگری وجود ندارد. متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان. آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

 

دکتر لاوسون می گوید:

“لازم نیست قبل از نوشتن میکرو پر کردن روی جعبه خود ، آزمایشی برای اندازه ذرات انجام دهید.” “ما نمی توانیم به تعریف بازاریابی متکی باشیم که این کامپوزیت ترکیبی یا میکرو هیبریدی است.”

با این حال ، اندازه ذره مهم است. در کامپوزیت های دندانی ، وقتی ذرات پرکننده کوچکتر هستند ، بهتر جلا می یابند. چالش ذرات پرکننده کوچک ، بارگیری آنها در یک کامپوزیت با غلظت بالا بدون تجمع ذرات پرکننده است.

 

دکتر لاوسون توضیح می دهد: “ایده اصلی این است ،” اگر ذرات پرکننده کوچکتری داشته باشید. پس وقتی آن را صیقل می دهید ، ذرات پرکننده کوچکتر که خارج می شوند. بی نظمی های سطح کوچکتر از آنچه چشم می تواند تشخیص دهد را ایجاد می کند. اگر ذرات پرکننده بزرگتری دارید و سپس آنها را صیقل می دهید. ذرات بزرگتر بیرون می آیند و سپس زبری سطحی دارید که برای چشم قابل مشاهده است. و به همین دلیل خشن یا کسل کننده تر به نظر می رسند. ”

کامپوزیت های ترکیبی دندان ، که برای اولین بار در دهه 1990 معرفی شد و مواد پرکننده بزرگ و کوچک را با هم مخلوط کرد. در تلاش برای دستیابی به بهترین حالت از هر دو جهان ، این اختلافات را برطرف کرد. اندازه ذرات هنوز عامل مهمی در ایجاد کامپوزیت های دندانی است.

متخصص ایمپلنت در تهران

متخصص ایمپلنت در تهران

متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

امروزه بیشتر کامپوزیت های دندانی به عنوان نانو پرکننده یا نانو هیبرید در نظر گرفته می شوند.

به این معنی که ذرات آنقدر کوچک هستند که در مقیاس نانو اندازه گیری می شوند. این کامپوزیت های دندانی از اصول فناوری نانو برای خواص مکانیکی و زیبایی استفاده می کنند.

“اکنون بیشتر ذرات پرکننده ، حتی ذرات پرکننده” بزرگ “، فقط 1 یا 2 میکرون هستند و بیشتر ذرات پرکننده ذرات زیر میکرون دارند. دکتر لاوسون می گوید ، بنابراین ، این مسئله به اندازه ای مهم نیست.

با این حال ، دکتر لاوسون هنگام صحبت با بیماران در مورد کامپوزیت تأکید می کند که کامپوزیت ها موادی به رنگ دندان هستند. که ساییده می شوند و به همان روشی که پرکننده های آمالگام دارند ، دوام می آورند. وی می گوید. هیچ دلیلی وجود ندارد که بگوییم مواد کامپوزیتی از نظر خواص مکانیکی از هر نوع ترمیم کننده پایین تر است.

 

با این حال ، کامپوزیت های دندانی بسیار به تکنیک حساس هستند ، به همین دلیل دکتر لاوسون معتقد است. که پر کردن آمالگام هنوز هم دارای مزایای قابل ملاحظه ای نسبت به پر کردن کامپوزیت است. برای قرار دادن ترمیم آمالگام از یک تکنیک کامل یا سد لاستیکی استفاده نمی شود. از طرف دیگر ، یک کامپوزیت برای ایستادگی در برابر موفقیت بالینی آمالگام ، به جداسازی عالی و تکنیک پیوند برتر نیاز دارد.

دکتر لاوسون می گوید: “یک کامپوزیت که بخوبی انجام شود ، می تواند هر روز را در یک ملغمه تحمل کند. ” “تفاوت در این است که ملغمه ای که ضعیف انجام شده بهتر از ترکیبی است که ضعیف انجام شده است.

متخصص ایمپلنت در تهران آقای دکتر بهروز حبیبی با بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه زیبایی و ایمپلنت دندان آماده ارائه هرگونه خدمت به شما بیماران گرامی می باشد. drbehroozhabibi.com

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *